Kursus i Den Motiverende Samtale for ledere og konsulenter

Styrk din kommunikation som leder eller konsulent

Vil du som leder eller konsulent gerne blive endnu bedre til at skabe forandring igennem din kommunikation?
 
Er det vigtigt for dig, at du kan bruge din kommunikation aktivt, fordi du har styr på den, og fordi den er fintunet alt efter, hvilken situation du står i?
 
Med Den Motiverende Samtale får du en medspiller, der styrker din kommunikation i forandringsprocesser. Både i de helt små hos den enkelte medarbejder og i de større forandringer, hvor I er flere, der skal arbejde hen imod det samme mål.
 
Lige nu tilbyder Motikon et online-kursus, der giver dig viden og indsigt i Den Motiverende Samtale, og hvordan du kan bruge dens elementer i dit vigtige kommunikationsarbejde.
 
Det kan være i forbindelse med syge-samtaler, MUS, præstationer, der ikke helt rækker, opfølgning på projekter eller nogle af alle de mange andre situationer, du står i hver dag som leder eller konsulent.

Skræddersyet undervisning til ledere og konsulenter af erfaren underviser

Hvad kan du som leder eller konsulent bruge Den Motiverende Samtale til?

Som leder eller konsulent består en stor del af dit arbejde sandsynligvis af kommunikation med medarbejdere eller samarbejdspartnere om forandring i både større og mindre målestok.

Det kan være i forbindelse med syge-samtaler, MU-Samtaler, præstationer der ikke helt rækker, opfølgning på projekter eller nogle af alle de mange andre situationer, du står i hver dag som leder eller konsulent, hvor du skal være skarp i din kommunikation.

Den Motiverende Samtale kan skærpe din forståelse af, hvordan du bedst bruger kommunikationen til både din egen og medarbejderens fordel.

Den Motiverende Samtale viser dig, hvordan du kan gå til kommunikationen på en måde, der føles netop både anerkendende og respektfuld – og som samtidig giver dig resultater med de mennesker du arbejder med.

Metoden kan altså blive en medspiller, der gør din kommunikation mere fintunet og hjælper dig med at blive endnu mere bevidst om din kommunikation i både formelle og uformelle samtaler og møder.

Indhold på kurset

På kurset modtager du konkret undervisning i Den Motiverende Samtales elementer.

Fordi kurset kun er til ledere og konsulenter bliver undervisningen udover den teoretiske indføring også meget praksisnær for deltagernes arbejdsliv.

Konkret indhold på uddannelsen:

  • Konkrete kommunikationsværktøjer
  • Tilgangen i Den Motiverende Samtale
  • Indsigt i ambivalens og arbejdet med dette
  • Etiske aspekter, ved brug af metoden i ledelse og konsulentarbejde

Derudover vil du blive bedt om at arbejde med dine samtaler imellem modulerne og at sparre med dine med-kursister i løbet af undervisningen.

Underviser på kurset

Kim Bromberg har en master i voksnes læring og kompetenceudvikling. Han har i 9 år undervist i Den Motiverende Samtale og har dertil en 2-årig kognitiv adfærdsterapeutisk efteruddannelse fra Wattar-gruppen.

Kim har af flere omgange også undervist både ledere og konsulenter i Den Motiverende Samtale.

Kim er medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers)

Det praktiske

Kurset foregår online på Zoom

Du modtager 20 timers undervisning fordelt over fem lørdage.

D. 22. maj, 2021

D. 29. maj, 2021

D. 5. juni, 2021

D. 12. juni, 2021

D. 19. juni, 2021

Alle dage fra 10-14

Kursusgebyret er på 5.798 kr. eks. moms, og det betales ved tilmelding.

Der er maks 20 pladser på kurset

Læs mere om Motikon her: Om Motikon