Søges: Professionel, der ønsker at tage ansvar for sine samtaler

Søges:

Professionel, der ønsker at tage ansvar for resultatet af sine samtaler

Dig:

Du arbejder med samtaler. Ja, faktisk er samtaler et af dine vigtigste værktøjer, når du gerne vil opnå resultater med de mennesker, du arbejder med. 

Når du ønsker at skabe tryghed, relationer, håndtere konflikter og skabe forandringer, så er det som oftest samtalen, at du bruger.

Samtalen er også én af de ting, som du bruger allermest i dit arbejde – og som du desværre har lært allermindst om. Ofte gør du egentlig bare det, som du lige tænker er bedst, når du står i samtalen. Du har – hvis du skal være helt ærlig – ikke rigtig noget belæg for, hvorfor det, du gør, skulle virke og give dig de resultater, som du ønsker. Måske ved du rent faktisk noget og har måske taget efteruddannelse – og alligevel er det svært at få overført det, du ved, til dine samtaler. 

Det vil du gerne lave om på. Du vil gerne vide mere om samtalen, og hvordan du kan bruge den i dit arbejde, sådan at du skaber de resultater, du ønsker. Du vil gerne KUNNE det i dine samtaler. Sådan, at du som leder kan støtte dine medarbejdere i deres udvikling. Sådan at du som sagsbehandler kan sikre de bedste forandringer i dine borgeres liv. Og sådan at du som sygeplejerske kan sikre, at dine patienter udviser compliance. Du vil gerne være sikker på, at du gør det godt. At du gør det bedste i dit arbejde med dine samtaler.

Lige nu kan du ikke sige dig sikker – og du VIL være sikker. Fordi du ved, at det vil give dig langt større tilfredstillelse og glæde i dit arbejde, at du rent faktisk når de resultater, som du ved er gode. Du vil simpelthen udnytte dine samtalers fulde potentiale.

Mig:

Jeg arbejder også med samtaler. Jeg ved, at samtalen er et af dine vigtigste værktøjer. Og jeg vil gerne hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker med de mennesker, du arbejder med.  

Samtalen er også én af de ting, som jeg bruger allermest tid på i mit arbejde. Jeg har det belæg, som du mangler, og jeg vil gerne dele det med dig.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ud af mere om dine samtaler, og hvordan du kan skabe endnu bedre resultater med dem i dit arbejde. Jeg vil gerne hjælpe dig som leder, dig som sagsbehandler og dig som sygeplejerske med at blive sikker på, at du gør det godt. At du gør det bedste i dit arbejde med dine samtaler.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at bliver sikker.

Lad os få kontakt:

Jeg søger lige præcis én som dig. Fordi du vil, så vil jeg også.

Jeg vil gerne kigge på dine samtaler sammen med dig. Jeg vil gerne tale med dig om, hvilke resultater du ønsker af dine samtaler. Og jeg vil gerne tale med dig om, hvordan du kan ændre små ting i dine samtaler, sådan at du opnår endnu flere af de resultater, du er på jagt efter. 

Alt du skal gøre er at skrive en mail til malene@motikon.dk – så tager vi i fællesskab en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi kigger på dine samtaler, og hvordan du kan udnytte potentialet i dine samtaler.

P.S. Er du læge, lærer, sosu, behandler, pædagog, mentor eller noget helt 7. eller 8., så skal du selvfølgelig også være hjerteligt velkommen til at tage kontakt – hvis du er klar til at udvikle dine samtaler for at skabe endnu bedre resultater

P.P.S Og ja, jeg er også (k)ærlig.